Învață sistemul de lucru cu oglinda al lui Louise Hay!

un summit online gratuit, de 21 de zile, care îți va mări exponențial respectul de sine

«Iubirea este leacul miraculos suprem. Iubirea de sine ne aduce miracole în viață»

Louise Hay

În memoria lui Louise Hay, (1926-2017), vă prezentăm în premieră în limba română acest summit online.

Cum participi?

Înscrie-te

Cu adresa de e-mail, complet gratuit.

Verifică-ți căsuța de email

Timp de 21 de zile, vei primi câte un email zilnic, cu un link de acces pentru lecția zilei.

Integrează

Cunoștințele, exercițiile și gândurile pe care le vei învăța în viața ta de zi cu zi

Participă la cursul nostru online gratuit!

Învață tehnicile lui Louise Hay, pentru a crea mai multă fericire în viața ta! Louise Hay a fost o autoare americană de succes și fondatoarea editurii Hay House. Ca pionier în domeniul gândirii pozitive și al evoluției personale, învățăturile sale despre viață sunt considerate o metodă de a trăi cu mai multă fericire. Prin intermediul cărților și cursurilor sale, ea a ajutat milioane de oameni să obțină mai mult de la viață și să-și îmbunătățească starea fizică, mentală și emoțională. În acest scop, Hay a folosit, în principal, tehnica lucrului cu oglinda și afirmațiile pozitive. Ca urmare, ea s-a pus în permanență la încercare prin noi provocări și îi ajută și pe alții să facă același lucru…
Acum, vei putea și tu să înveți tehnica lucrului cu oglinda și să implementezi lecțiile în viața de zi cu zi.

Ce este lucrul cu oglinda?

Louise Hay a descoperit că recitarea afirmațiilor pozitive este cea mai eficientă atunci când ne privim propria reflexie – adică, atunci când ne privim în ochi pe noi înșine. Ea a inventat termenul ”lucrul cu oglinda” pentru această tehnică revelatoare și, de atunci, a ajutat milioane de oameni din toată lumea.

Cum te poate ajuta acest summit?

Summit-ul te va ajuta să dezvolți o reală iubire de sine și să capeți mai multă încredere în tine însuți. Astfel, noul tău respect de sine se va reflecta în mod pozitiv în toate aspectele vieții tale, de la relații la sănătate și la situația ta financiară.

Care sunt efectele lucrului cu oglinda?

Relația cu tine însuți influențează în mod crucial tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Dacă simți că ești blocat tot timpul în relații nocive, dacă te simți deseori nesigur și ai impresia că nu îți poți determina modul în care trăiești, lucrul cu oglinda îți oferă ocazia de a trece din nou la cârmă și de a fi din nou independent.

E absolut gratuit!

Poți învăța tehnica de lucru cu oglinda a lui Louise Hay complet gratuit, în timpul summit-ului nostru de 21 de zile. Nu există taxe sau costuri ascunse.

În doar câteva click-uri, îți vei propulsa respectul de sine la cu totul alt nivel!

Despre summit-ul «Iubește-te pe tine însuți»

Un summit online de 21 de zile despre tehnica de lucru cu oglinda creată de Louise Hay

Complet gratuit

Învață tehnici cu efect dovedit, care îți vor mări respectul de sine

Louise Lynn Hay (n. 8 octombrie 1926 in Los Angeles; d. 30 august, 2017) a fost o autoare americană de non-ficțiune, în domeniul ”gândirii pozitive”.

Împreună cu Joseph Murphy și Erhard D. Freitag, ea este unul dintre autorii de frunte ai mișcării New Age. La vârsta de 40 de ani, a început să studieze învățăturile lui Ernest Holmes, din ”Știința minții”. Mai târziu, a început să țină ea însăși cursuri. Însă cariera sa ca autoare de succes a început cu adevărat abia după ce s-a îmbolnăvit de cancer cervical.

După cum spune chiar ea, această boală a motivat-o să urmeze o purificare spirituală, care a reprezentat un pas esențial în viața sa. Pe lângă cărțile lansate, CD-urile și clipurile lui Louise Hay sunt și ele disponibile și au fost traduse în 29 de limbi. În 2004, vânzările totale ale volumelor sale depășeau 50 de milioane de exemplare.

În scrierile sale, Louise Hay a evidențiat faptul că gândirea pozitivă ar trebui să ducă la o viață pozitivă, iar gândirea negativă are ca efect o viață negativă (problematică). Un alt element important al învățăturilor sale este iertarea, care, în viziunea sa, reprezintă o componentă esențială a unei vieți fericite.